Hur påsken var

Först började novemberkaktusen blomma. Jag trodde att något mycket ovanligt hade hänt, men jag googlade och snart insåg jag att en novemberkaktus mycket väl kan blomma så här års. Men fint är det. En extra prydnad till påsk.
Sedan blev det påskafton. Så här såg det ut på morgonen. Det är så trevligt att få möjlighet att umgås med sina nära och kära. Hm????
Men sedan gjorde jag Jansson och kokade ägg och vi hjälptes åt att fixa påskmaten och dukningen.
Jansson fick stanna på köksbänken. Vi tog det ganska enkelt och valde att satsa på fisk.
När vi åt fanns inte en enda padda på bordet. Och fast vi inte hade så många rätter blev vi så mätta att vi tog en promenad före desserten.
Det här är min dessert. Vispgrädde, mangotärningar från frysdisken och smulade kokoschips. Inte alls dumt. De andra åt glass till mangon.
Vi var nog många som hade tur med vädret den här påsken. Igår var det mulet och kallt men annars har vi fått mycket solsken.
På det hela taget en bra påsk. Den är inte helt slut dock. Idag ska det bli fint väder så om vi har tur blir det lite balkonghäng. Hoppas att ni också har haft en bra påsk.
 
Hanneles bokparadis:

haha... Finncrisp är barnbarnens favorit.

Svar: Från din lista fick jag ju författaren Tom Tóibin som jag inte visste existerade. Äsch kommentaren hamnade på fel inlägg! Och jag kan inte flytta den. Men det var ju kul att du reagerade på Finncrisp. Vi äter inte så mycket bröd i familjen längre och då är Finncrisp ett bra alternativ.
Mösstanten

Fia:

Vad fint det såg ut på påskbordet med en massa skålar med god mat i. Det är så gott att ta små smakbitar av olika sillar, lax och röror av olika slag. Vi brukar också ha mest fisk och skaldjur på bordet.

Svar: Ja vi skippade köttbullar och korvar. Alla var jättenöjda ändå. Själv är jag mycket förtjust i fisk och skaldjur.
Mösstanten

Kommentera inlägget här: