När jag drömde om Underbara Clara

Härom natten drömde jag att vi fick besök av Underbara Clara och hennes famlij. Jag har tittat en del på hennes blogg och dagen innan lyssnade jag på en lång podd där Clara Lidström, som hon heter, blev intervjuad och berättade om hur hon började blogga och vad som hände sedan. Så det var kanske inte så konstigt att jag drömde om just henne.
I drömmen bodde min man och jag i ett hus på landet, inte i lägenhet som vi gör på riktigt. Huset var nog falurött också. Underbara Clara med familj stannade över natten.
Nästa dag visade det sig att jag hade födelsedag. Det kom en massa människor och det hade jag inte räknat med. Vad skulle vi bjuda dem på, vi som bara hade Finn Crisp och tunnbröd? Men då såg jag plötsligt att Underbara Clara hade börjat baka.
Vad tänkte jag då i drömmen? Tänkte jag: så bra, då har vi snart kaffebröd att bjuda gästerna på? Nej inte alls. Jag tänkte: Här står denna stora bloggare och mediapersonlighet i vårt kök och bakar. Det är ju fantastiskt. Det här måste jag lägga ut på min blogg. Jag måste fota. Var är min mobil?
Så jag snodde runt och letade efter mobilen. Kunde inte hitta den. Mobilen måste vara på övervåningen, tänkte jag. Huset i drömmen hade två våningar. Men trappan upp var som en stege och när man kom upp till toppen av stegen måste man hänga i taklampan och svinga sig upp på andra våningen. Som Tarsan ungefär.
Jag tror att drömmen slutade där.
Är detta bloggarens förbannelse? Bloggaren lever inte på riktigt. Allt som händer relateras till bloggen.
Här har ni en länk till bloggen Underbara Clara. Det är en bra blogg.
 
Fia:

Hahaha! Vilken rolig dröm! Jag satt och skrattade när jag läste!

Svar: Jag var på gott humör när jag vaknade och insåg snart att jag borde skriva om den, bloggare som jag numera är.
Mösstanten

Kommentera inlägget här: