Balkongsport

Jag måste erkänna att jag inte är en särskilt sportig människa men det finns en sport som jag idkar flitigt, nämligen balkongsport. Det går ut på att dricka min första kopp morgonte på balkongen. Förutsättningarna är goda nu när jag är pensionär och har tiden och inte måste sitta på balkongen klockan sex på morgonen eller så.
Sport är nyttigt, även balkongsport. Eftersom jag sitter där en god stund och glor får jag mycket dagsljus på morgonen och det ska befrämja hälsan. Dessutom är det mycket avstressande.
Man ska ju ha mål också, så jag sätter målet att jag ska idka denna sport till september månads slut. Det borde kunna vara möjligt. Jag kommer att undanta väldigt heta dagar om vi får fler sådana. Då kan det vara för hett på balkongen och jag vägrar bada bastu. Fast igår blev det en bra bit över trettio grader på eftermiddagen, men det gick ändå att sitta en stund på balkongen på morgonen.
Bilden här ovan är från i måndags. Lyckligtvis är fötterna i skugga för tånaglarna var ganska nymålade och det ser alltid ut som om en fyraåring har varit i farten de första dagarna. Jag brukar trösta mig med att folk säkert inte tittar på mina tår så noga och själv är jag lite närsynt så det får gå.
Jag kommer att meddela mina resultat så småningom. Om du har tid och möjlighet får du gärna hänga på. Det går också bra med altansport, trädgårdssport och sitta-på-trappen-med-frukostkoppen-sport. Även kaffe duger.
 
Hanna Karlsson:

Det låter som en härlig sport! :-)

Svar: Kanske inte så konditionskrävande, men i alla fall!
Mösstanten

Hanneles bokparadis:

jag sitter också på altanen från april till september, tar kofta och filt om det behövs, men inte denna sommar... sportigt för jag får flytta mig runt huset efter skugga... Min mor har riktig oas på sin lilla balkong, hon äter egna tomater hela sommaren.

Svar: Det är bra att veta att jag inte är ensam om den här sporten! :-)
Mösstanten

Hanneles bokparadis:

(men försvann mina berömmande ord om mitt altanliv.... och mammas balkongtomater.....???

Svar: Nej, det försvann inte! Det blir så där konstigt ibland för mig med när jag kommenterar på bloggar.
Mösstanten

Hannele:

(och här måste en varje gång skriva namn, adress, mejl...)

Svar: Mejl slipper jag skriva hos dig, men namn och bloggadress. På vissa plattformar kan man som kommenterare välja att vara igenkänd så att uppgifterna finns där när man vill kommentera nästa gång. Jag ska fråga min support om det går att ställa in något sådant.
Mösstanten

Mrs Kjellström :

så mysigt, hade oxå velat ha en balkong eller altan

Svar: Ja det är skönt att ha balkong. I min förra lägenhet hade jag bara en fransk dörr i köket. Fast jag brukade sitta där på en stol och vifta med tårna fågenom gallret ibland.
Mösstanten

Carolina:

Balkongsport haha, helt klart bästa sporten!!

Sv; trevligt med tvättstuga då det är varmt ute haha. Äsch då det är skönt att ha det tvättat. Ja, super trevlig kväll! :)

Svar: Visst känns det bra efteråt närtvätten är ren! Visst bra sport, balkongsport. :-)
Mösstanten

Finurliga fröken :

Åh va härligt! Jag börjar alltid dagen på balkongen. Tyvärr för att jag är rökare men jag njuter alltid av den lugna stunden där ute.

Svar: Visst är det skönt med en lugn stund på morgonen.
Mösstanten

Kommentera inlägget här: