Biblioteket med den rödaste fåtöljen?

Som ni redan vet älskar jag bibliotek. När vi var i Söderhamn i våras passade jag på att titta lite på stadsbiblioteket.
Det ligger vid Köpmangatan mitt i centrum, ett fint bibliotek tycker jag. Så här ser det ut när man kommer in. Denna fina bibliotekslokal invigdes 1994.
Söderhamns stadsbibliotek finns på Facebook och Instagram @soderhamnsbibblan så det är säkert inte svårt att följa med i vad som händer på biblioteket och hitta föredrag och annan verksamhet. Liksom i Östergötland kan man låna böcker från hela länet.
Jag gick runt lite bland hyllorna och vad fick jag se om inte en favoritbok.
Ett Hälsingerum finns också.
 
Hanneles bokparadis:

så mysigt! En chesterfieldssoffa pryder ett av mina hembibliotek, jag går till fyra olika... (om du kommenterar som Anonym hos mig, räcker det bara med nam)

Svar: Chesterfieldsoffor är fina. Tack för tipset, men jag fortsätter nog kommentera som jag brukar hos dig. Vill ha webbadressen med. Jag frågade min support igår. Får väl se vad de svarar så småningom.
Mösstanten

Carolina:

Jag är också så förtjust i bibliotek! Älskar böcker överlag och vill helst inte byta ut en bok mot en ljudbok via telefonen eller att man läser via en platta. Det gillar jag inte ^^,

Sv; ja, så är det ju. Jag är ju spindeln i nätet som jag brukar säga och då blir det lätt så att frustrationen går ut över mig, även fast att jag i grund och botten gjort precis så som man ska göra :)
Ja, det var torsk igår och maten var super god!

Svar: Pappersvarianten av böcker tilltalar också mig bäst. Ljudböcker är praktiskt förstås eftersom man kan göra annat samtidigt och väldigt bra att det finns om man har svårt att läsa av olika skäl, men jag har aldrig testat det faktiskt.
Mösstanten

Mrs Kjellström :

Men vilken snygg röd stol <3

Svar: En instagramkompis har meddelat att det ska vara italiensk design.
Mösstanten

Kommentera inlägget här: