Juli 2018 - när till och med jag badade

Ja, alltså, vi har inget badkar så om jag vill bada måste jag göra det ute. Det krävs en sommar som den här för att jag ska hoppa i plurret. Här en dag i Sandvik vid Roxen. Längst bort till höger skymtar Linköping.
Jag tror att denna juli är den varmaste jag har upplevt. För mycket värme enligt min åsikt. Det räcker med 23 grader. Alldeles tillräckligt för mitt behov.
Det fanns dagar när jag var så mosig i huvudet att jag inte kunde läsa. Seriösa filmer som den blå och den vita och den röda fransk-polska filmen som alla fanns tillgägliga på SVT-play var inte att tänka på. Men den här svenska deckarserien var inte dum. Kanske inte den bästa storyn, men så bra svenska skådespelare, och handlingen skred långsamt framåt så jag hann begripa alltihop trots min slöa hjärna.
Men det bästa av allt var att de gick omkring med jackor och mössor på ön där morden hade skett. Det var så fint att se.
Ja slöheten växte. Jag blev så slö att jag inte ens orkade ta bort mitt flagiga nagellack. Jag längtade efter regn. Jag längtade efter åska. Någon på Instagram längtade efter regn och drivis. Men drivis är kanske att ta i? Vad tycker ni?
Trevlig helg nu alla!
 
Hanneles bokparadis:

jag är också badkruka, vi behöver regn allihopa

Svar: Regn är vad vi behöver! Stackars alla bönder och deras djur. Och alla bränder! Regn, regn, regn! När kommer det?
Mösstanten

Emma Engström:

Själv älskade jag verkligen värmen! :D

Svar: Jag såg det på din blogg. :-)
Mösstanten

Angelica Wåhlin:

Måste nog hålla med om att drivis är lite väl. Som tidigare nämnt, jag älskar den här värmen, MEN för naturens skull hoppas jag lite på regn ändå.

Svar: Regn behöver vi och hela naturen. Så sant.
Mösstanten

Kommentera inlägget här: