Träning light

Efter att jag har uppmanat mig själv och alla systrar att knipa kan jag tala om att den träningen flyter på. Tolv knip tre gånger om dagen alltså. Balkongsporten med frukostkoppen går också bra, i sol som i regn. (Vi har inglasat och kan alltså dra för om det behövs.)
Sedan har jag och min man målet att gå 8 000 steg om dagen. Vi klarar det hyfsat, tycker jag, men inte alltid. Jag har också försökt att införa att gå en liten morgonpromenad bara för att få igång systemet ordentligt. Men det har jag lagt ner. Det funkar inte. Jag är för seg på morgonen.
Kanske kan jag komma igång med att trampa på träningscykeln två gånger i veckan och sedan ta lite stretching åtminstone? Nej en gång i veckan försöker jag med. Cykla i fem minuter minst och sedan stetching. Måndagar. Det kan bli bra. Man ska ju börja någonstans.
Den enda träning som gör nytta är den som genomförs, sägs det ju. Det är bättre att börja med lite och sedan förhoppningsvis öka på så småningom.
 
Kategori: Livet Taggar: Träning
Hanneles bokparadis:

alltid bra att röra på sig, många ser ut att ta bilen även korta sträckor.

Svar: Röra på sig behöver man. Var ovh en på sitt sätt.
Mösstanten

Bella:

Det är bra jobbat! Heja heja🙂

Svar: Bra! Behöver glada tillrop!
Mösstanten

Carolina:

Man ska börja lite långsamt så att man inte tappar träningen helt. Hört att knipa, oavsett om man fått barn eller ej, är oerhört nyttigt för kroppen! :)

Sv; härligt att du gillade inlägget!

Svar: Ja jag börjar långsamt. Hoppas att jag fortsätter också.:-)
Mösstanten

Lillan Kind:

Jag håller med om att den bästa träningen är den som genomförs. Tror att många startar upp lite för ambitiöst och storknar snabbt, så din plan låter bra! :)

Lillan Kind:

Jag försökte kommentera ditt inlägg om introverta, men det blir nåt fel varje gång. Nu testar jag att lägga kommentaren i ett annat inlägg:
Den boken skulle jag vilja läsa. Rent genetiskt är jag skapad av två personer i varsin ytterände av skalan introvert - extrovert, och har i olika perioder och sammanhang känt mig som både det ena och det andra. Men nuförtiden känner jag mig mest introvert.

Svar: Ja det är väldigt intressant hur vi är. Det gäller att hitta sig själv och inte tro att men måste göra som alla andra. Konstigt att det inte gick att kommentera där du ville.
Mösstanten

Kommentera inlägget här: