Ta hand om rester - 9

Vi hade vispad grädde kvar sedan dagen innan och inte en jordgubbe fanns i sikte. Samtidigt fanns inget gräddpaket kvar i kylskåpet och jag vill ha grädde i mitt te. Om det inte är en väldigt varm dag för då dricker jag hellre grönt te och det vill jag sannerligen inte ha grädde i.
Jag har gjort det förr men jag gör det inte ofta - alltså lägger vispad grädde i tekoppen, men nu blev det ett bra sätt att använda gräddresten. Mums! Och mätt blev jag också.
 
Kategori: Mat Taggar: Mat, Rester;
Hanneles bokparadis:

en slurk äkta 40% vispgrädde vill jag ha i mitt kaffe, vispad om det finns whisky - men inte till frukost :)

Svar: Nej det är nog lite ovanligt. Nöjer mig dock med cappuccino eller latte eller espresso utan grädde.
Mösstanten

tant Hannele:

stark espresso efter god mat är gott - när man äter ute.

Svar: Absolut. Espresso efter god mat är perfekt! Min man gör fantastisk espresso här hemma. Tyvärr måste jag vara försiktig med kaffe för magens skull, även med espressorostningen som är den snällaste har jag läst mig nu.
Mösstanten

Amanda Persson:

det var en ny grej! måste testa ha grädde i mitt te nästa gång :) kram!

Svar: Ja det är nog ovanligt.
Mösstanten

Emma Engström:

Jättesmart! :D

Svar: Tack! Bara man tycker om te med vispgrädde så.
Mösstanten

Kommentera inlägget här: