Bra midsommar

Här blir det lugnt och skönt idag. Om vi känner för det gör vi en utflykt. Det beror på vädret och vad vi har lust till. Regnar det sitter vi nog på balkongen ändå. Vi har inglasad balkong så det är bara att klä på sig ordentligt så kan man vara där ute. Sill ska det bli, färskpotatis och gräslök från vår lilla balkongodling. Och jordgubbar förstås.
Genom livet har jag varit med om många midsomrar, alltifrån tillsammans med massor med människor på landet till en midsommarafton när jag satt ensam. Det var inte så kul. Fast jag visste att jag inte var den enda som inte hade en bra midsommar det året kändes det så. Stora högtider kan kännas krävande ibland.
Nu hoppas jag i alla fall att ni alla får en bra midsommar. Det är sommar, det finns blommor och det är grönt ute. De här blommorna fotograferade jag för ett tag sedan i Gamla Linköping. De är nog överblommade nu, så varmt som det har varit, men jag tycker att de är lite midsommaraktiga.
Lev väl allihop!
 
Kategori: Livet Taggar: Midsommar
Hanneles bokparadis:

jo, olika har det väl varit, tråkigt också vara ensam på nyår... minns inte, nu blir sill och potäter och dans med barnbarn, solen skiner, trevlig midsommar!

Svar: Önskar dig trevlig också!
Mösstanten

Kommentera inlägget här: