Fördelar med att blogga

Den här boken hade jag väl aldrig hållit i min hand om jag inte hade börjat blogga. Det finns andra böcker också som jag aldrig hade läst om jag inte hade deltagit i boklistan på tisdagar. Jag hade säkert inte börjat fotografera så mycket som jag gör nu, och kanske hade jag inte skrivit alls.
Att blogga kan vara väldigt berikande. Det är spännande att kombinera text och bilder och bestämma i vilken ordning inläggen ska läggas ut så att jag tycker att det blir bra. Det är spännande att läsa och titta på andra människors bloggar och se hur de skriver och hur deras bloggar ser ut. Kanske kan jag lära mig något av dem.
Det bästa är nog ändå att jag bestämmer själv. Ingen annan kan besluta om att ett inlägg inte ska publiceras. Jag har en kanal rakt ut till människor där jag både kan lägga ut inlägg som jag har planerat sedan länge och mer spontana inlägg om jag vill det. Visst vet jag att det kommer bloggardagar när det känns lite motigt, men än så länge är det roligt och intressant varenda dag.
Boken jag håller i handen skrev jag om i onsdags.
Och nu till något helt annat. Jag läste att det ska finnas svenska jordgubbar till nationaldagen, fast nu ser jag dem redan här och där till högt pris. Vi har några färdiga på balkongen. Jag vet inte hur de smakar, visserligen, men de är i alla fall snygga att se på.
Trevlig helg till er alla.
 
Hanneles bokparadis:

jo, jag har utvidgat min läsning när man bokbloggar, i börjag gillade jag inte alla dessa knasiga utmaningar, men faktiskt ganska roligt!

Svar: Den enda jag är med i hittills är tisdagslistan, den räcker så här långt. Får se hur det blir i framtiden.
Mösstanten

Emma Engström:

Men såå gott med svenska jordgubbar! 😃

Svar: Ja jag har faktiskt smakat en nu. Den var god
Mösstanten

Kommentera inlägget här: