Fyra månader - 200 följare på Instagram

Med marginal alltså. Eftersom jag får en del medelålders män som följare så tycker jag att det var bäst att ha lite marginal innan jag firar att jag har kommit upp till 200. De här medelålders männen ser trevliga ut och oftast är deras Instagramkonto nytt. Flera av dem har varit amerikanska läkare eller militärer. Det är märkligt hur intresserade de är av mitt Instagramflöde.
Nej skämt åsido. Precis alla följare man får finns nog inte i den verkliga världen. Men tillräckligt många, så nu har jag nått över 200-strecket. Det verkar kanske inte så mycket. Jag ser hur Instagrammare firar 500 och 1 000 följare, och så finns det ju de som har många, många fler. Men för mig känns det bra att ha nått upp till 200. Så tack ni som följer och jag hoppas att ni vill fortsätta med det.
Trevlig helg till er alla
@mosstantenblogg
 
Hanneles bokparadis:

vad ska man säga... får förfrågningar i facebook, vill de att jag ska flytta dit...??

Svar: Tror inte det. De vill lura av oss pengar. Men oss lurar de inte så lätt, eller hur?
Mösstanten

Hanneles bokparadis:

(har över fyrahundra följare på twitter, vet inte vad det betyder)

Svar: På Twitter har jag 16, tror jag. :-) har inte lagt ner mycket krut där. Men tack vare att jag är på Instagram blev jag tillfrågad om att skriva om Arbetarskrivares nya antologi. Och det är jag glad för.
Mösstanten

Hanneles bokparadis:

(har persiska tips idag)

Svar: Det måste jag titta på sedan. Håller just på med att läsa Fjäril i koppel av Zinat Pirzadeh.
Mösstanten

Nilmas Bokhylla:

Se där ja, grattis till det!

Svar: Tack! Man får glädja sig så länge som det går framåt.
Mösstanten

Emma Engström:

Så roligt! :D

Svar: Ja, det är alltid roligt när det går framåt.
Mösstanten

Hanna Karlsson:

Grattis till att ha passerat två hundra följare. :-) Kommer ihåg hur jag satte som mål att ha 100 följare innan året tog slut när jag började instagramma. Det tog väl en månad efter det så hade jag 100 följare och målet ändrades. Nu är mitt mål att komma över 1500 följare men det är en bit kvar. Har 1395 just nu när jag skriver den här kommentaren och det kommer säkert sjunka under dagen...

Svar: Ja, sådana fina siffror har jag ju inte. Grattis till dina! Och ja, det går ju lite upp och ner, men bara den långsiktiga trenden pekar åt rätt håll så ...
Mösstanten

Kommentera inlägget här: