Simons rosteri & bageri

Nu på sommaren har Simons rosteri & bageri i Linköping servering på innergården. Älskare av uteserveringar som vi är gick vi dit en dag och åt lunch.
Jag frågar bara: Hur snygg mat kan man få på en uteservering?
Det var min man som åt den snyggaste maten: mozzarellasallad. Min var inte lika snygg, ja den var ju inte ful heller, och den smakade bra. Det här stället har gedigen mat. Riktig mat. De bakar bröd varje morgon och de rostar också kaffe.
Miljön är inte heller helt fel så jag är säker på att vi kommer igen.
 
Hanneles bokparadis:

Mysigt, randiga rödbetor kan du hitta på stormarknaden, polkagris

Svar: Ja, de är snygga.
Mösstanten

Ninas hus:

Åh, vilket mysigt ställe! Och så god maten såg ut. Mumsfilibabba!

Svar: Ja, det var både gott och mysigt samtidigt. :)
Mösstanten

Emma Engström:

Åhh men så gott det låter! :D

Svar: Fin mat där.
Mösstanten

veggiehäxan:

Innergården vid Hemslöjden? Där har jag varit flera gånger och det är jättemysigt. I år har jag inte varit i Linköping alls men ska åka under sommaren eller tidig höst. De senaste somrarna har jag inte varit till innergården så mycket. Det har ofta varit stängt när jag gått förbi.
När jag var barn städade morsan på hemslöjden. Tror det var några kvällar i veckan. Jag var med henne ibland och när vi skulle hem fick vi gå ut via innergården. Kunde vara riktigt mörkt och läskigt och ibland hände det att någon övernattade i huset där fiket är. Då var det en bod och jag tror någon hemlös smög sig dit.

Svar: Du menar kanske det röda huset som syns på fotot? Det är inte där som fiket är nu utan utgången till innergården är från ett annat hus. Men det är samma innergård förstås. Trevligt ställe. Men jag förstår att det måsta ha känts pirrigt att komma ut där i mörkret när du var barn.
Mösstanten

Kommentera inlägget här: