Ta hand om rester - 8

Ibland leder det ena till det andra. En av de riktigt varma dagarna åt vi tonfisksallad. Vi hade brysselkål kvar från dagen innan. Så vi skar helt enkelt ner kall brysselkål i salladen.
Det funkade jättebra.
Men all kapris och alla sardeller gick inte åt till salladen. Då tänkte vi: eftersom man kan ha tärnat fläsk till torsk så skulle man lika gärna kunna lägga på lite sardeller och några kapris.
Så det gjorde vi. Det ena ledde till det andra och det blev riktigt gott faktiskt.
 
Kategori: Mat Taggar: Mat, Rester;
Hanneles bokparadis:

det gäller att hitta på, nya rätter som man inte kan upprepa... när jag bakar bröd, blir det nytt också...

Svar: Ha, ha! Nya rätter som man inte kan upprepa gör livet mer spännande.
Mösstanten

Emma Engström:

Åhh men så gott, ser verkligen smarrigt ut! :D

Svar: Ja det är kul att prova nya kombinationer.
Mösstanten

Kommentera inlägget här: