Påskpynt?

Kan detta räknas som påskpynt? En tvål i form av ett får, gjord på fårmjölk. Eller får i tvål som jag så skämtsamt sa till min man. Han tyckte faktiskt att det var roligt.
En tid var jag närmast besatt av tvålar, så mitt lager är stort. Det här tvålfåret hade legat länge och väntat. Jag var tveksam till om det ens gick att använda. Men det visade sig att fåret funkade bra. Krämig tvål som nog syns på bilden.
Man kan bli besatt av mycket och köpa på sig både det ena och det andra. Tur i det här fallet att det var tvål, för tvålar håller sig länge.
Och sist men inte minst:
Vad ger man en kombinerad tvål- och boknörd? Det här fick jag av arbetskamraterna när jag gick i pension.
  
Kategori: Livet Taggar: Påsk
Fia:

Vilken fin blogg du har! Härligt med en blandning av boktips och personliga betraktelser. Och vad trevligt att det finns fler nördar ute i världen! Det är ju så skönt att få nörda in sig på saker.

Svar: Tack! Det värmer! Och ja, visst är det så att ens nörderi inte känns lika konstigt när man vet att det finns andra nördar av olika slag.
Din blogg är intressant. Du har ingen länk till bloglovin?
Mösstanten

Fia Bergdahl:

Jag startade min blogg 2007, och var väldigt aktiv i ganska många år, men sedan tappade jag lite inspiration på grund av saker som hände privat. Jag har lust att komma igång igen, för det var väldigt roligt att skriva regelbundet.

Svar: Det skulle vara kul om du fortsatte. Som jag skrev hos dig har jag satt din blogg som favorit för jag kunde inte se någon länk till bloglovin. Jag blev så glad när jag såg ditt inlägg om Bea Uusmanboken på bloggspaning. Jag har kikat runt lite där, men de flesta bloggar som kommer upp där verkar jag inte ha så mycket gemensamt med.
Mösstanten

Kommentera inlägget här: