Balkongsportrapport

Det har blivit lite kallare förstås och då behöver man pläd och tjock morgonrock för att kunna balkongsporta med frukostkoppen. Vi var borta några dagar och då låg sportandet nere men annars har jag hållit i ganska bra under september. Jag har kommit på att förutom att knipa mina tolv gånger på morgonen kan jag också dra in magen och träna magmusklerna lite. Sådär som jag fick lära mig efter att ha fött barn.
Som tur är har jag också kommit igång med lite annan träning. En dag i veckan värmer jag upp på träningscykeln och sedan gör jag lite gymnastiska rörelser. Jag håller väl på en halvtimme eller så. Det känns faktiskt jättebra att jag har kommit igång. Särskilt nu när balkongsportsäsongen är över.
 
Kategori: Livet Taggar: Motion, Träning;
Hanneles bokparadis:

i går var det riktigt varmt i solen, då får en passa på, jag har ett gymkort, bredvid mataffären, försöker passa på att göra två saker samtidigt.

Svar: Senare på dagen kan jag sitta där ibland. Men morgnarna är för kalla nu. Det är bra att vara pensionär och kunna vara ute mitt på dagen. :-)
Mösstanten

Angelica Wåhlin:

Vad mysigt ändå att fortfarande kunna sitta på balkongen!

Svar: På morgonen går det inte längre. Men längre fram på dagen när det är soligt. :-)
Kunde inte kommentera som inloggade hos dig idag. Jag blev anonym.
Mösstanten

Jessica Högberg:

Ser urmysigt ut i filt och tofflor=))

Svar: Ja det har det varit. :-)
Mösstanten

Kraka:

Ja, det börjar bli kallt nu, alltför kallt för att sitta stilla ute. Börjar fundera på att flytta hem. I vart fall blir det senast den 18:e för sedan reser jag till Oxford.

Svar: Ah, du bor inte i stugan permanent?
Mösstanten

Yasmine:

Härligt att du kommit igång med lite träning :)

Svar: Ja det är tur de så jag inte blir alldeles försoffad.
Mösstanten

Christina:

Härligt att sitta utomhus! Jag var ute hela sommaren, men har förvandlats till en "stugsittare" så här på höstkvisten, Sitter till och med inne när jag är ute eftersom jag då mest är på väg någonstans, via bilen...
Kram och fin fortsättning på balkongen :)
Christina

Svar: Fortsättningen blir längre fram på dagen. För kallt på morgonen nu. :-)
Mösstanten

Carolina:

Ser och låter super mysigt! Härligt att fortfarande kunna sitta och njuta sådär, att det ännu inte är helt för kallt! :D

Sv; tack, det går sådär på nätterna men fungerar tills vidare :)

Svar: Nu är det för kallt. Men eftermiddagsfika kanske.
Mösstanten

Lillan Kind:

Det ser mysigt ut att sitta på balkongen sådär med en frukostkopp, men samtidigt lite ruggigt med tanke på hur påbyltad du ser ut att vara!😊 Jag sitter inte ute med kaffekoppen om morgnarna längre!😆

Svar: Det gör inte jag heller längre. För kallt nu.
Mösstanten

Kommentera inlägget här: