Hållbar podd

Jag har tidigare skrivit om en blogg som jag tycker är bra: Slow Fashion med Johanna Nilsson. Länk till bloggen här. Och jag har skrivit om bloggen här.
Nu har Johanna Nilsson släppt sin första podd. Ett jättebra komplement till bloggen och ett bra alternativ om du inte har lust att läsa. Poddavsnittet är på en halvtimme och det tycker jag är en bra längd. En halvtimme har man alltid tid att lyssna. Länk till podden här. Det går bra att söka på Slow Fashion i poddappen också.
Ja, det var bara det i all enkelhet så här på söndagen.
 
Kategori: Livet Taggar: Hållbarhet, Kläder, Miljö, Mode, Återvinning;
Carolina:

Trevligt tips! Jag vet faktiskt inte vem hon är, men alltid roligt att få ta & lyssna iallafall! 😊

Svar: Jag tycker hon är bra. Hon har många tips i sin blogg och går igenom olika material och hur produktionen påverkar miljön.
Mösstanten

Jessica Högberg:

Kul med pod, hoppas du haft en fin helg!

Svar: Ja det var en bra lördag. Lugn och fin. :-)
Mösstanten

farmor/ mormor Hannele:

är dålig på att lyssna
(Sonen och svärdottern sålde barnkläder på bakluckeloppis i går... jag fick en sportjacka som precis passade mig... har fått ärva mycket bra av sönerna - för annars har korta tjocka jag svårt att hitta något i vanliga affärer. Jag har upptäckt mataffären Lidl, som har lite annorlunda storlekar; för riktiga människor, senaste fyndet är passande leggings för 79 kr, sitter perfekt både på gymmet eller när jag cyklar! :) I vanliga sportaffärer finns ju ingenting... för oss som behöver träna

Svar: Återanvändning är ju jättebra. Och att använda sina kläder länge. Sedan gör de ju oftast kläder till en standardkropp som minsann alla av oss inte har.
Mösstanten

tant Hannele:

min hovleverantör Gudrun Sjödén har länge producerat hållbara miljövänliga kläder, naturmaterial, som passar ihop med tidigare års modeller, inte precis ”inne” så att de ser omoderna ut efter några månader.

Svar: Gudrun Sjödén brukar hålla god kvalitet så man kan ha hennes kläder länge. Och inga trendkläder heller precis som du säger.
Mösstanten

David och Bella:

Kul med tips! Ska genast kolla in på hennes blogg 🙂

Svar: Hon är bra. Det finns mycket information på hennes blogg.
Mösstanten

Yasmine:

Denna podd ska jag spana in!

Kommentera inlägget här: