Färg

Minns ni hur det var i höstas? Jag tycker att vi behöver lite varma färger att glädja oss åt nu i februari. Jag börjar längta efter att vintern ska ta slut. Men vi behöver inte tänka så många månader bakåt för att minnas sprakande färger. Så här är en höstbild med röd bil i gyllene kvällsljus.
Kommer ni ihåg hur mycket äpplen det låg överallt i höstas?
Och här är de mest sprakande höstlöven jag såg. Ett körsbärsträd som hade tappat sina löv.
Jag ser många vackra vinterbilder på nätet, men här är mest grått, svart och vitt just nu. Att titta på de här bilderna känns som att värma sig vid en brasa.
Det där skrev jag för några dagar sedan och då stämde färgerna vitt grått och svart. Men så blev det flera plusgrader och snön smälte snabbt. Igår när vi var ute och gick hade nästan all snö utom de hoplpogade högarna smält bort. Gräsmattorna börjar bli gröna. Det kändes som vår.
 
Hanneles bokparadis:

Vackert, jag minns hösten, fotar gärna i vår egen trädgård, oktober är otroligt fin färggladmånad.

Svar: Har man trädgård fins nog mycket fint att fotografera på hösten.
Mösstanten

Tofflan:

Härliga bilder! Hösten är min favoritårstid.

Svar: Hösten kan vara så fin.
Mösstanten

Lillan Kind:

Vilka vackra bilder!😊 Det värmer verkligen att se riktigt varma och sprakande starka färger!😊 Jag tittade igenom mina höstbilder i mobilen igårkväll. Man behöver se annat än bara vinter.

Svar: Men här är faktiskt vårlikt just nu.
Mösstanten

Hanna Karlsson:

Men vilka underbara bilder! Njuter verkligen av att få se lite vackra färger. Snön är som sagt borta men solen skiner så lite vårkänslor känner jag allt när jag kikar ut genom fönstret.

Svar: Såg snödroppar idag.
Mösstanten

Yasmine:

Vad härligt med lite höstbilder nu när det mest är slask ute!

Kommentera inlägget här: