Hyllvärmare

Nu återknyter jag till nyårsdagen. Det är ju vid vid den tiden vi brukar formulera löften och föresatser inför det nya året. Då skrev jag att jag inte tänkte delta i någon utmaning på nätet när det gäller läsning. Nyårsinlägget hittar ni här.
Men se där! En vacker dag ändrade jag mig.
På Instagram finns en utmaning som går ut på att man läser tolv hyllvärmare undet 2019. #hyllvärmare2019. Jag hade redan läst en hyllvärmare, nämligen Villette. Det inlägget hittar ni här.
Jag tänkte: varför inte sätta dit taggen i inlägget om Villette på Instagram och plötsligt fick jag stor lust att delta. Vi har gott om hyllvärmare i våra bokhyllor så jag valde ut elva böcker. Jag läser mycket i sängen så jag tyckte att jag lika gärna kunde fotografera dem där. Tillsammans med Villette blir det tolv böcker som jag ser fram emot att läsa i år. Ja, en har jag ju redan läst och det var en fin upplevelse.
#hyllvärmare2019
 
Kategori: Böcker Taggar: Böcker, Hyllvärmare2019;
Janet:

Rolig utmaning, den hoppar jag också på.
Patricia Highsmith var en favorit när jag var ung, det var väl främst sviten av böcker med Tom Ripley som jag gillade. Bodil Malmsten var jag svag för under en period av livet också.

Svar: Kul att du också är med. Det ska bli roligt att se dina. Highsmithboken har jag läst nu. Inte alls dålig.
Mösstanten

Hanneles bokparadis:

Det kommer att bli ett riktigt bra läsår det där, varierande! Själv har jag svärt att bestämma mig så där, massa annat dyker upp...

Svar: Jag tror att det finns utrymme för diverse uppdykanden också. :-)
Mösstanten

Klimakteriehäxan:

Tolv hyllvärmare om året vore inte fel! Lycka till!

Svar: Tack!
Mösstanten

Carolina:

Roligt att delta i ett sånt här nyårslöfte eller vad man ska säga :D

Svar: Plötsltigt tyckte jag att det var kul. :-)
Mösstanten

Lillan Kind:

Oj, det lät som en rejäl utmaning! Åtminstone om böckerna har blivit hyllvärmare av samma anledningar som mina blev det!😆

Svar: Väldigt många av mina hyllvärmare har jag inte skaffat själv. När vi flyttade ihop för några år sedan slog vi ihop två boksamlingar, så därför finns en massa hyllvärmare här som min man har köpt.
Mösstanten

Yasmine:

Jag borde också bestämma mig för att läsa de böcker som bara står i min bokhylla och samlar damm...!

Svar: Alltid roligt om ett boktips kan komma till nytta.
Mösstanten

Kommentera inlägget här: