De bästa nio

Mitt första bloggår har varit så roligt och jag har lärt mig massor. Nu har jag till exempel fått reda på att man kan ladda hem appar där man kan se sina mest lajkade poster på Instagram. Så nu när 2018 är slut har jag gjort det, och vilket inlägg var populärast? Till min förvåning det som jag la ut när jag hade röstat i valet i september.
Där ser man.
Jag har valt att satsa på Instagram förutom på bloggen förstås. Så mitt Instagramkonto är inte privat utan det hör ihop med bloggen. Och precis som när det gäller bloggar har jag hittat olika konton som jag följer och det ger en hel del. En ny värld för mig alltså.
Själv har jag just nu drygt 400 följare på Instagramkontot och det tycker jag är bra. Det blir långsamt fler och fler.
Här är alla nio då. Om ni undrar varför jag gör så här med bilderna i det här inlägget så beror det på att Blogg.se som är min bloggplattform har en sida som kallas för bloggspaning. Där kan man få upp sitt inlägg så att det blir lite reklam för ens blogg. Men sådana här långsmala stående bilder verkar inte funka där.
Nåväl, här finns också den sista raden inlägg med.
I morgon kommer månadens parfym. De inläggen på Instagram får inte så många lajks. Men jag envisas med att lägga ut dem ändå. Jag älskar parfym och anser att det är en viktig del av kulturen.
Och till sist får jag säga: följ mig gärna på Instagram @mosstantenblogg
 
Fia:

Jag är inte alls förvånad över att du får fler och fler läsare. Du har en väldigt trevlig blogg med läsvärda inlägg. Det är skönt med den typen av läsning mitt i allt ytligt och konstlat.

Svar: Men tack! Det värmer!
Mösstanten

Hanneles bokparadis:

väldans bra första år, du skriver mycket intressanta saker, god fortsättning!

Svar: Tack så mycket. Ja det har gått bra både här och på Instagram och varit väldigt roligt. Hittat dig, till exempel.
Mösstanten

Ninas hus:

Håller med tidigare kommentarer. Välskriven blogg med intressant variation - det är inte konstigt att du får många följare!

Svar: Tack!
Mösstanten

Carolina:

Härligt med dina topp nio på instagram! Alltid kul att se och få en liten tillbaka blick på vad som hänt under året. Absolut vill jag gärna följa dig på instagram och hoppas att dina parfym inlägg blir mer och mer uppskattade år 2019!

Svar: Då ska jag följa dig på Instagram också. :-)
Mösstanten

Jessica Högberg:

done

Svar: Jag antar att du menar Instagram.
Mösstanten

skogsnuvan:

Jag har bara bloggen och facebook och har bara så där mellan 100 och 200 läsare av min blogg per dag men jag använder den mest som en dagbok där man kan se vad man gjort åren innan för det glömmer man så lätt och så har jag fått en del trevliga bloggvänner som jag träffat i verkligheten då och då

Svar: Jag har inte 400 läsare av min blogg. Jag har 400 följare på Instagram. Jag har betydligt färre besökare till bloggen. Hm. Det har blivit ett missförstånd här. Du har ju jättemånga besökare till din blogg. Min har nu stadigt över 20 unika besökare om dagen. Betydligt fler sidvisningar förstås. Jag är väldigt nöjd med att stadigt ligga över 20 så här långt. Drygt 25 senaste veckan.
Mösstanten

Angelica Wåhlin:

Jag följer ju dig på instagram & tycker väldigt mycket om ditt konto. Dock upplever jag att instagrams nya algoritm dock gör att vissa konton inte visas alls lika mycket flödet så jag har nog missat parfyminlägg!

Svar: Ja hur det fungerar med vad man ser och inte ser? Man är lite utlämnad till tekniken. Roligt att dutycker om mitt konto.
Mösstanten

Lillan Kind:

Vilket bra år du har haft!😃 Personligen håller jag inte till så mycket på Instagram, men din blogg känner jag ju till desto bättre och tycker jättemycket om!😃

Jessica Högberg:

stämmer, haha, korkochkapyl är jag!

Bella:

Synd att jag inte har instagram, annars hade jag följt dig där :)

Svar: Tack för den vänliga tanken.
Mösstanten

Yasmine:

Vad roligt att se dina best nine! :D

Svar: Roligt att du tycker det.
Mösstanten

Kommentera inlägget här: