Spöklikt

Vad är detta? Ett spöke? Nej det är vår träningscykel. När vi har tvättat lakan händer det ibland att några inte är riktigt torra när vi har kommit upp från tvättstugan. Då är det praktiskt att använda cykeln som torkställning.
Ja vi har en hopfällbar vanlig torkställning också, men cykeln står ju där och bara väntar.
Det har den ärligt talat gjort nästan hela tiden under hösten och vintern så nu är det dags att sätta sig på sadeln igen. Nyåret är ju en sådan tid när vi kavlar upp ärmarna och tänker att vi ska träna. Många gymkort säljs nu. Tyvärr blir många oanvända läser jag i media.
Vi går promenader förstås och försöker göra det varje dag, men att promenera i ruskväder tycker jag inte om. Kanske var jag katt i mitt förra liv?
Men nu har vi faktiskt en cykel som står och väntar här hemma. Där kan man cykla utan regn och snöstorm hur länge man vill. Då har man inte så mycket att skylla på.
Nu ska jag sätta igång. Så det så!
 
Kategori: Livet Taggar: Motion, Träning;
Hanneles bokparadis:

en kan väl se på film och cyckla... kanske ha ställning för bok, jag förnyade mitt gymkort för halva priset före jul. Bredvid fisk- och mataffären, passar på att handla samtidigt.

Svar: Här ska bli cykling av! Nu pepoar vi varandra här hemma.
Mösstanten

Klimakteriehäxan:

Lycka till, cykla är jättebra, både inom- och utomhus.

Svar: Tack, tack!
Mösstanten

janet:

Lycka till! Själv lyckas jag verkligen aldrig uppbåda något som helst intresse för träningsredskap som ska nyttjas inomhus, jag tycker att det är aptråkigt att cykla utan att komma någonstans, gå på gångband och liknande. Hatart djupt och heligt, kommer icke att göra det någonsin igen. Det får bli mitt enda och kraftigt försenade nyårslöfte (vid sidan om det alltid stående löftet att börja röka igen om jag får leva så länge att det inte spelar någon roll om jag suger i mig nikotin).

Svar: Huvudsaken är att man gör som man vill!
Mösstanten

Hanneles bokparadis:

spinning på gymmet gillar jag, men nu har jag köpt ett billigt gymkort.

Svar: Huvudsaken är ju att man hittar det som passar en. Att det blir av.
Mösstanten

Lillan Kind:

Så kul att vi har likadana träningsredskap!😊 Har också en motionscykel. Den står och väntar på mig i vardagsrummet varje dag. Den var väldigt välanvänd för ett antal år sedan, och jag vill verkligen komma igång igen!

Svar: Igår cyklade jag faktiskt.
Mösstanten

Carolina:

Trevligt att få ta fram cykeln igen och träna lite och trevligt även att ha den som ett tvättställ också ;)

Svar: Det är bra om man kan använda grejerna på flera sätt. :-)
Mösstanten

Kommentera inlägget här: