Städfyndat bokmärke

Som jag skrev förra veckan hittade jag ett fjärde bokmärke. Jag plockade i ordning i hallen och där låg det, helt fräscht och oanvänt. Va, här ligger ett bokmärke, utbrast jag. Min man kom och tittade. Du får det, sa han. Men jag använder ju inte såna här bokmärken, sa jag.
Som ni förstår har någon i familjen varit och fyndat på Myrorna. Det är förstås väldigt sympatiskt att man får ett bokmärke när man köper böcker där. Jag tror att Myrornas bokmärke får ligga bland mina vykort. Vem vet? Någon kommer kanske att använda det.
När jag läste Kärlek i Europa använde jag mitt vanliga bokmärke. Jag har parat ihop det här bokmärket med boken enbart för att få bilden lite roligare. Kärlek i Europa är förresten lånad på biblioteket. 
Och efter detta kommer det nog dröja länge innan jag visar något bokmärke här. Jag har ju inga fler. Nu i alla fall. Men varje Lördag lägger Pirjo som driver bloggen Boklysten ut ett av sina bokmärken på sin blogg. Jag brukar kika in där ibland och även på Hanneles bokparadis och hos Klimakteriehäxan som också brukar visa sina bokmärken.
 
Kategori: Livet Taggar: Bokmärken
Hanneles bokparadis:

perfekt bokmärke med gott syfte, regnigt så det blir lite läsning idag.

Svar: Hoppas att i slipper regn idag. Hade tänkt gå ner på stan med sonen.
Mösstanten

Klimakteriehäxan:

Väldigt trevligt! Riktigt bra tänkt av Myrorna!

Jessica Högberg:

Aha, gratis bokmärken på myrornas alltså... god to know;)

Tofflan:

Nu går det att kommentera igen! Fint bokmärke, jag tror jag har ett antal såna också. Äldsta bonussonen jobbade ett tag på Myrorna och gjorde så fint i en av affärernas (vi har två, har haft tre) boksektion. Sen blev det översvämning och vattenskador och affären kunde inte anställa bonussonen (han var inte skyldig till nån skada eller så utan det är ju Myrornas grej att gå runt på grå arbetskraft). Sen dess handlar jag ytterst sällan på Myrorna, men det blev en liten kruka för ett tag sen och några böcker.

Svar: Hm. Det låter inte bra det där med arbetskraften.
Mösstanten

Carolina:

Jag brukar göra min egna. Lite mer personliga och roligare :D

Svar: Egentillverkade bokmärken är ju suveränt bra.
Mösstanten

Emma Engström:

Finns många fina bokmärken att köpa och göra själv :D <3

Svar: Ja det gör det. En del samlar ju på dem.
Mösstanten

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagogstudent och doula ★:

Så spännande, jag som handlar så mycket böcker på Myrorna har aldrig fått ett bokmärke, kanske är lite snålare med sånt här :D

Svar: De kanske gör olika i olika städer.
Mösstanten

Boklysten:

Det verkar som att många av de här second-handbutikerna ger bokmärken är man köper böcker hos dem.

Svar: De vill förstås att vi ska komma tillbaka och köpa fler böcker och även annat.
Mösstanten

Kommentera inlägget här: