Premiär

För vaddå? Jo igår hade vi uteserveringspremiär. Vi gick ner mot stan och tänkte att vi nog skulle få fika inomhus eftersom det blåste så pass mycket. Men på Gyllentorget hade de satt ut en massa bord och stolar. Vilken härlig stund vi fick där i solen. Det var inte alls särskilt kallt.
När vi kom hem kollade jag när uteserveringspremiären var förra året. Det är ju så lätt att se nu för tiden när vi har alla dessa daterade foton. Det var nästan samma datum! 24 mars. Men då var det betydligt kallare. Bara några få bord stod invid väggen till Gyllenfiket. Vinterjackan var på och jag var dessutom insvept i en neongrön filt. Ni kan se ur det såg ut här.
Men igår var det alltså skönare väder. Efter fikat vandrade vi i hemåt genom Trädgårdsföreningen och då hade krokusen kommit upp även där. En bra vårlördag med andra ord. Hoppas att det var fint väder också hos er och att vi alla får en bra söndag.
 
Hanneles bokparadis:

Vi fikade på altanen men det blåste.... härliga tider nu 😎

Svar: Härliga tider! Absolut!
Mösstanten

Klimakteriehäxan:

Njutbart, härligt!

Svar: Så är det!
Mösstanten

Angelica Wåhlin:

Jag har inte haft min uteserveringspremiär ännu, trots att den här veckan varit väldigt varm. Det får nog bli den kommande :)

Svar: Då har du något att se fram emot. :-)
Mösstanten

Yasmine:

Så härligt att utomhuspremiären redan är gjord :) Vi har suttit ute på altanen här i Norrland och njutit av solen!

Svar: Huvudsaken är att man får njuta av solen.
Mösstanten

Lillan Kind:

Men åh så härligt med uteserveringspremiär!! :D Då känns det verkligen som att det är vår på riktigt! Så många krokusar du fick se! Jag hittade två i trädgården, men det tittar nog fram några till snart ser det ut som :)

Svar: Sitta på uteservering är ett ev minafavoritnöjen på sommaren. Ja, när det går.
Mösstanten

Hanna Karlsson:

Men åh så underbart att kunna sitta ute och fika på stan! Det börjar bli dags att gräva gram våra utemöbler. Som jag längtar efter att få sitta ute i trädgården och bara känna solstrålarna mot nosen.

Svar: Ja nästa helg kommer sommartiden då vi drar bak klockan och tar fram trädgårdsmöblerna.
Mösstanten

Bella:

Vad underbart! Blir så avis på att ni har blommor! Vi har ju 1 meter snö fortfarande men hoppas på att vi får vår snart

Svar: En meter! Jag börjar just fundera över hur det så ut här för ett år sedan. Jag tror att vi hade snö då. Men någon meter djupt var det sannerligen inte.
Mösstanten

Kommentera inlägget här: