Första november - Hur ser naturen ut där du bor idag?

Också den här månaden hänger jag på Orsakullans bloggutmaning på fredagar och idag undrar hon hur naturen ser ut just nu där jag bor. Jag får erkänna att den här bilden är från november förra året. Jag hade ingen höstbild från i år. Men ungefär så här ser det ut. Jag bor i stan och så mycket natur är jag inte omgiven av. Det här fotot är taget utanför biblioteket och i bakgrunden ser ni domkyrkan i dimma.
Många löv föll av när det blåste för några dagar sedan. Lite vackra höstfärger finns kvar men många träd är mer eller mindre kala. Så framöver blir det allt gråare och svartare, ända tills snön kommer - om den kommer.
Ja, det är november som börjar nu. En onödig månad har jag tyckt många gånger. Vi får se hur det blir i år. Kanske inte så dåligt i alla fall?
 
Hanneles bokparadis:

en bra bokläsarmånad, fortfarande vackert i Göteborg.

Svar: November är absolut en bra månad för bokläsning.
Mösstanten

BP:

Även om bilden är från ifjol, så ser det exakt likadant ut även i år. Hos mig också.
Precis som du tycker jag att man lätt kunde hoppa över november som månad och tisdag som dag;-)

Svar: Jaha, du vill inte ha tisdagar heller. Det var intressant.
Mösstanten

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagogstudent ★:

Ja nog är november en onödig månad. Ofta grå och ruggig, inte kallt men heller inte vart. Det enda spännande med november är väl att den brukar bjuda på dimma. Jag tycker om dimma av någon outgrundlig anledning, så bilden du tagit var så där precis som jag tycker om :).

Svar: Dimma är spännande, om man inte går alldeles vilse i den förstås.
Mösstanten

Kommentera inlägget här: