Skyltsöndag #11 - klotter, klotter

Så här kan det också se ut på en skylt vid strandpromenaden utmed Stångån. Inte så lätt att läsa skyltens budskap då. Det är någonting med att arbetsfordon inte ska köra där eftersom kajen är dålig. Som tur är har de spärrat av också för skyltens budskap är ju inte särskilt tydligt med allt klotter ovanpå.
Och som tur är gäller inte avspärrningen fotgängare. Vi kommer igenom och kan fortsätta vår promenad.
BP har hand om skyltsöndag och där hittar du fler söndagsskyltare.
 
Hanneles bokparadis:

Muralmålningar är snyggt, men klotter på andras egendom förkastligt. Vi har haft stopp på fin strandpromenad för det varit militärens övningsfällt.

Svar: Strandpromenader vill man gå på. Hoppas den har öppnats.
Mösstanten

Åke:

Stångån har jag troligt bara läst om... aldrig korsat den tror jag...

Geddfish:

Klotter är så förfärligt läskigt otäckt. Brrrr. Tragiskt. Men dock en skylt.
Önskar en fortsatt fin söndag!

Mia:

Klotter....no no no....graffitti däremot kan vara riktigt snyggt men dit räknas ju inte din skylt :) även om den är signerad vad jag kan se!

BP:

Jag gillar många sorters klotter och definitivt muralmålningar, men sådan ful klotter avskyr jag. Vissa klottrare verkar ha satt det i system att sätta sina tags på just skyltar. Här ser jag ofta klotter på skyltar som sitter vid elspår eller friluftsområden, alltså skyltar som man behöver för att orientera sig. Nej, usch!
Tusen tack ändå för skylten, som var aningen annorlunda med klottret på.

Paula:

graffiti kan jag gilla, mitt barnbarn var jätteduktig på det, även om jag sällan lyckades tolka hans texter. Men han målade på klotterplank i stan där han bor, om han klottrade någon annanstans vet jag inte...kan inte svära honom fri. Men detta är ju inte konst utan bara klotter, trist trist

Svar: Dessutom finns en text under som man inte kan läsa om man inte ställer sig med näsan tätt intill.
Mösstanten

Tofflan:

Men jisses!.. Kommunikation är svårt. Eller... är det bara destruktion i form av fult och intressant klotter och tags..? :-(

Svar: Ja, kommunikation är svårt. Jag märker själv att jag inte läser allt i en instruktion. Va? Den meningen såg inte jag! Och liknande. Men här får vi nog skylla på klottret.
Mösstanten

Kommentera inlägget här: