Om jag var tvungen att flytta skulle jag bo ...

... Men jag vill inte flytta! Det är ju så jäkla jobbigt. Varje gång jag har flyttat har jag sagt - Aldrig mer!
Titta bara på den här bilden. Hur dålig kvalitet som helst. Grynigt och eländigt. Tror ni att jag orkade ta en bättre bild när alla kartongerna var på plats i den nya vardagsrummet? Absolut inte. Det här är bara en bråkdel av kartongerna. I vardagsrummet kunde vi inte vara under många många veckor.
Även om resultatet blev bra och jag trivs utmärkt där jag bor nu så tänker jag fortfarande: Aldrig mer. Det är förstås helt orealistiskt. Men jag hoppas att det dröjer länge till nästa flytt.
Rubriken har jag fått från Orsakullan som kör en bloggutmaning under oktober.
 
Hanneles bokparadis:

har flyttat 25 gånger... femton med föräldrarna, bytt land en gång. Nu har vi bott nästan tre decennier i vårt lilla hus, när våra fyra barn har flyttat, är huset perfekt för maken och mig! Båda har vi var sitt bibliotek! I var sin våning... klarar vi trapporna och orkar sköta vår bergsträdgård, så kan vi dö här...

Svar: Då hoppas jag verkligen att ni kan bo länge i ert lilla hus.
Mösstanten

Tofflan:

Jag flyttade i februari 2018 och fy fabian för flyttöra. Vi hade 64 kartonger med böcker, till exempel... De upptog ett helt rum...

Svar: Ja fy för böcker. När man ska flytta, alltså.
Mösstanten

Kraka:

Flytta är fruktansvärt jobbigt!
Jag tycker till och med att de småflyttningar jag gör är jobbiga. Till och från stugan, till tillfälliga boenden när jag är borta på jobb. Ett himla slit och släp.

Trevlig helg!

Svar: Jag har tänkt på det ibland när jag har läst din blogg.
Mösstanten

BP:

Har inte flyttat så himla många gånger i mitt liv, men nu har vi sedan 38 år tillbaka en fyra i Täby. Å då min man är en del av familjen ekorre har han samlat på sig massor. Så nej, jag kommer heller aldrig att flytta med, bortsett från till hemmet när det väl är dags. Å då får någon annan som packa åt mig/oss;-)

Svar: Just det. Helst ska man vänta till någon annan får göra jobbet. :-)
Mösstanten

Kommentera inlägget här: