Längst upp i landet jag varit är ...

... inte Ljusdal utan Kiruna, men det här var den nordligaste bilden jag hade. I Kiruna var jag i maj för ett antal år sedan. Vi bodde på järnvägshotellet som låg precis intill järnvägen. Ett enkelt hotell där duschen var som en garderob, men det funkade. Det låg fortfarande en hel del snö där uppe. Vi åkte vägen förbi Torne träsk till Narvik en dag och när vi åkte hem därifrån blev det snöyra.
I Ljusdal, däremot, var jag sommaren 2017. Det här är gamla bron över Ljusnan som användes som landsvägsbro när min man var liten. Tänk så gamla vi är!
Det här inlägget ingår i Orsakullans bloggutmaning så rubriken kommer från henne.
 
Hanneles bokparadis:

fin bild, minns inte om jag varit där

skogsnuvan:

Jag har varit till Piteå. Det är det längsta norröver jag varit. Däremot har jag varit i Skåne och Danmark ibland eftersom min son bor i Helsingborg. Önskar just nu att jag vore i Italien som är mitt favoritland. Tänkte få ihop pengar att åka men så blev det tandläkaren och glasögon och trasig bil och pufff så var alla pengar slut.

Svar: Piteå är ju långt norrut. Och Italien. Hoppas att du får råd framöver.
Mösstanten

Jessica Högberg:

Kiruna är en bit... jag har nog mest varit runt Östersund så jag ligger efter. Bilden är riktigt snygg.

Svar: Östersund är ganska långt norrut.
Mösstanten

Lillan Kind:

Jag har aldrig varit i Kiruna, men skulle gärna vilja åka dit någon gång i livet. Helst mitt i sommaren, men är fundersam på det här med myggor den tiden. Myggor tycks älska mig.

Svar: När vi var där fanns inga mygg men när jag var i Jämtland var de en plåga. Det gäller att pricka in rätt tid. Inte så lätt precis.
Mösstanten

Jessica Högberg:

jodå men det finns en bit kvar, haha

Kommentera inlägget här: