Skyltsöndag #16 – Julskyltning

Det är hög tid att visa lite Julskyltning här på Mösstanten. Jag tänker koncentrera mig på djur eftersom jag hittade flera skyltfönster med många olika djur.

Ja det var dagens skyltsöndag. Det lackar mot jul. Vi får se vad jag ska hitta på nästa söndag. I alla fall är det BP som sköter skyltsöndag och om ni tittar in där hittar ni fler söndagsskyltare.

8 reaktioner till “Skyltsöndag #16 – Julskyltning

  1. Jättebra att du påpekade det. Jag hade klistrat gårdagens inlägg först eftersom jag också lägger in gamla boktexter. Och så hade jag glömt klistra dagens inlägg och avklistrar gårdagens.

   Gilla

 1. Det var då en helt annorlunda julskyltning, hur kul som helst ju:-) Det enda röda inslaget var tomtemössan på kängurun, och där passade den ju såklart. Vilken rolig idé med en känguru istället för en vanlig tomte och en Rudolph.
  Har också märkt att olika djur verkar vara inne den här julen, allt från fåglar till elefanter och möss som du visade. Riktigt kul tycker jag, lite mindre traditionellt och tråkigt.
  Så fint du skyltat! Hoppas du vill fortsätta med Skyltsöndag, för skyltar finns som bekant precis överallt.
  Tusen tack för dagens bidrag och länken:-)

  Gilla

 2. Underbart med skyltning som inte bara innehåller tomtar 🙂 Jo, jag gillar tomtar också men det här gav en lite annan dimension till julen…de små fåglarna gav lite nostalgikänsla faktiskt men isbjörnen är läcker som 17!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s