Skyltsöndag #21 – kundvagnar

Känner jag att jag är fantastisk när jag går med den här kundvagnen i butiken och plockar till mig mina varor?

Vad säger ni? Har dessa reklamskyltar någon effekt. Blir vi vänligare stämda och vill fortsätta handla i butiken? Eller kan man rent av bli förbannad?

Skyltsöndag sköts av BP. Vill du se vad fler söndagsskyltare visar idag kan du klicka in dig där.

9 reaktioner till “Skyltsöndag #21 – kundvagnar

 1. Flinar lite, men inte blir jag särskilt påverkad. Att handla och köra varuvagn är inget som roar mig, fast nödvändigt. Jag kör varuvagn som stridsvagn, brukar jag säga. Det var förresten så Anna såg mig IRL första gången… 😛

  Gilla

 2. Alltså för att vara helt ärlig, så tycker jag faktiskt att dessa skyltar är roliga och trevliga. Jag blir glad i alla fall. Våra kundvagnar i centrum har bara affärernas logotyp i stora blaffor. Då blir jag betydligt gladare när jag ser dina kundvagnar, där budskapet är peppande (speciellt om man är stressad eller på dålig humör) och företagets logo står lite diskret som avsändare längst ned.
  Så borde fler affärer tänka.
  KEX-choklad hade ju en liknande ”drive” får ett år sedan, där snarlika budskap stod på paketen. Japp, jag gillar det!
  Tusen tack för din Skyltsöndag som gjorde mig riktigt glad:-) Stort tack för länken också.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s