Om mig och Mösstanten

Här står jag utanför Östergötlands museum, ett lämpligt ställe för en kulturintresserad tant.

När jag blev pensionär fick jag plötsligt idén att jag skulle blogga och det har jag inte ångrat. Från början handlade Mösstanten om allt möjligt: Musik, museer, livet och naturligtvis böcker. Så småningom har böckerna tagit alltmer plats på bloggen. Jag är en idog läsare som får många olika upplevelser genom litteraturen.

Jag har tre vuxna barn och ett barnbarn. Jag är gift och lever ett lugnt liv tillsammans med min man. Det är inte dumt att vara pensionär. Mer tid för läsning, bland annat.

Att blogga ger mig mycket. Jag hoppas att Mösstanten också ger dig någonting och att du vill titta in här igen.

Kontakt: mosstanten(at)outlook.com

Posted in Om

8 kommentarer på “Om mig och Mösstanten

 1. Vilken helt suverän bild på dig! Så vacker du är! Du har helt rätt, det är inte alls dumt att vara pensionär.
  Dessutom beundrar jag dina ”datakunskaper”, alltså att du ger dig in på WordPress. Jag försökte för många år sedan, men jag klarade inte programmet. Alldeles för komplicerat för min lilla hjärna.
  Lycka till med den nya bloggen!

  PS. WP hatar tyvärr min plattform blogspot/blogger, så hoppas att ”vi” inte får problem;-) DS.

  Gilla

   1. Du ska se att du vänjer dig. Jag tycker att det har varit så svårt att kommentera hos dig – och hos alla andra som har Blogg.se- och Blogger-bloggar.

    Gilla

   2. Det är tråkigt att det ska vara så svårt att kommentera mellan plattformarna. Det är en del som läser på min blogg och sedan kommenterar de på Instagram. Nu har jag skaffat ett Bloggerkonto också så att jag kan kommentera inloggad på de bloggarna. När de klickar på Mösstanten vid mina kommentarer kommer de till min profilsida. Där är en länk till min Blogger-blogg. Den består av endast ett inlägg som är en länk till denna bloggen. Så nu är det lätt för mig att kommentera både på WordPress och Blogger.

    Gilla

 2. Det känns ju inte helt OK att en ska behöva ha konton på flera ställen bara för att kunna kommentera enkelt. Men men, jag gillar WP, har kört det sen 2009.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s