Hett i hyllan #38 – Gustavs grabb

Den här boken ska vara så bra och jag är verkligen intresserad av att läsa den – och ändå har jag inte gjort det. Det är en självbiografi som ska handla mest om Leif GW Perssons förhållande till sin far och sin mor. Leif GW Persson är en intressant människa. Bokens undertitel är Berättelsen om min klassresa. Jag är intresserad både av författaren som person och klassresor har jag själv i släkten. Dessutom säger klassresor mycket om vårt samhälle.

Så varför har jag inte läst den här boken?

Har ni, mina bloggläsare, gjort det?

Gustavs Grabb av Leif GW Persson, Bonniers 2012.

Hett i hyllan sköts av Bokföring enligt Monika.

14 kommentarer på “Hett i hyllan #38 – Gustavs grabb

  1. Ja han är en intressant person. Maken har köpt hans böcker, så när andan faller på skulle jag kunna tänka mig att se hur han är som författare. Hittills har jag bara sett honom på tv, och tycker att han har ett underfundigt och underhållande sätt att uttrycka sig 🙂

    Gilla

  2. Har läst alla av Leif G W Perssons deckare och bara älskat böckerna. Hans dotters verk är inte heller så dumma måste jag säga. Men just självbiografin har jag inte läst… än. Du får väl skriva en recension, så att jag kan få mig en uppfattning om boken.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s