Vad jag köpte på bokrean 2020

Det blev tre böcker som jag redan innan hade sett i bokreakatalogen. Två av Elena Ferrante: Plågsam kärlek och Skuggan av en dotter och Monsieur Andesmas eftermiddag av Marguerite Duras. Jag gick till bokhandeln och det var vad jag hittade, plus Andningsgunga av Hertha Müller till nedsatt pris. Andningsgunga är jag faktiskt lite osäker på om jag redan har läst. Jag har läst något av Hertha Müller, men vad var det? Ja, ja, så där är det hela tiden. Om det nu är så att jag redan har läst Andningsgunga så får det bli omläsning. Jag börjar mer och mer luta åt att jag borde starta ett omläsningsprojekt, hur det nu ska få plats bland allt annat som jag vill läsa.

I alla fall beställde jag inte hem något på nätet från rean. Jag gick bara till bokhandeln och detta blev alltså resultatet så nu har jag ytterligare fyra intressanta böcker som står på min bokvagn. Visst såg jag fler böcker som jag skulle vilja läsa, men det finns bibliotek också.

Hur var det för er? blev det några inköp?

6 kommentarer på “Vad jag köpte på bokrean 2020

  1. Köpte Ålevangeliet för att min man ville läsa den, själv är jag tveksam trots alla lovord. Några till blev det, ingen beställd på nätet. Herta M är jag totalt osugen på!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s