Skönlitterära Augustpriset 2020

Var det rätt bok som vann! Vad tycker ni?

Själv anser jag att Renegater borde ha vunnit. Den är utan tvivel bäst med större tyngd och större djup. Samlade verk är en bra bok som också är spännande att läsa så jag rekommenderar båda två. Om du inte har läst dem så gör det och bedöm själv vilken som borde ha utsetts till pristagare.

Här är länkar till mina texter om de två romanerna:

Samlade verk av Lydia Sandgren

Renegater av Klas Östergren.

9 kommentarer på “Skönlitterära Augustpriset 2020

  1. Inte så förtjust i Augustpriset. De utnyttjar folk att sköta deras marknadsföring – gratis. Har själv blivit drabbad. Så vem som vann… nja, vet inte. Klas Östergren har jag inte läst sen 1980-talet. Kanske dags att plocka upp honom igen..?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s