Tisdagstrion – En bok i varje färg

Tisdagstrion är här igen och idag är rubriken En bok i varje färg. Jag tolkar det som att mina tre böcker ska ha var sin färg, så här har vi alltså en röd, en gul och en lila bok och alla tre är bra böcker som jag har skrivit om här på bloggen.

Om vi börjar nedifrån har vi först Haggan av Aase Berg, en knallröd och mycket ilsken bok.

Sedan kommer den gula Jakten mot nollpunkten av Carl Johan de Geer. En självbiografisk bok som jag rekommenderar.

Och högst uppe i högen har vi den lila Madonnan vid Nilen av Scholastique Mukasonga. En bra bok från Rwanda.

Alla titlarna är länkar till mina inlägg om böckerna.

Det känns så bra att Tisdagstrion är igång igen och att vi börjar med ett trevligt och lättsamt tema med olika färger. Om du vill se vad andra bokbloggare har hittat på idag kan du gå till Ugglan & Boken‘ som har hand om Tisdagstrion.

22 kommentarer på “Tisdagstrion – En bok i varje färg

  1. Haggan fick jag syn på i bokhyllan när jag letade efter böcker till trion, men eftersom jag inte läst den ännu fick den inte komma med i trion. Jag lyssnade på Aase Berg när hon pratade om boken och vill gärna läsa! Madonnan vid Nilen är jag också nyfiken på!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s