God Jul och Gott Nytt År!

Nu tar jag ledigt över jul och nyår. Jag ska vara mer i den verkliga världen och lite mindre i den digitala, umgås med familjen, äta gott och njuta av tillvaron. I fantasivärlden kommer jag naturligtvis också att befinna mig, för läser det gör jag alltid.

Men efter nyår kommer jag tillbaka med nya friska tag. Vi ses den 2:e januari! Det är en torsdag så då blir det Hett i hyllan igen. Nu önskar jag er alla en riktigt God Jul, ett fint slut på det gamla året och en bra början på det nya.

God Jul och Gott Nytt år!

15 kommentarer på “God Jul och Gott Nytt År!

  1. och Unga kvinnor av Louisa May Alcott från 1868 visas i svtPlay och helt underbar film om böcker och trädgård: This beautiful fantastic, brittisk långfilm från 2016… Det kommer att bli en fantastisk jul med familj, knytkalas, sonens fina katt som inte åker skidor, bra filmer och just nu Konstnär i den flytande världen av Kazuo Ishiguro… och bloggen tar inte direkt nån semester ❤️

    Gilla

  2. Att ha en familj att hänga med under storhelger är inte alla förunnat. Jag är glad att du har det. Ett gott slut på det gamla året och ett gott nytt år önskar jag dig, kära Mösstant! 😛

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s