Tegelstensrapport #2

Den här tegelstenen är tung. Inte tungläst, texten flyter smidigt på, men den väger en del. När jag ställer mig på badrumsvågen med och utan Jakobsböckerna blir skillnaden 1,5 kilo.

Bokens tyngd har både fördelar och nackdelar. Att ligga och läsa den låter sig inte göras. Det är ingen bok man släpar med sig på en resa eller till stranden. Å andra sidan blir det lite styrketräning varje gång jag bär den mellan mina två läsplatser, sängen och soffan. Man skulle till och med kunna utnyttja den till lite allvarligare styrketräning. Som ni ser är jag klädd i mina träningskläder på bilden.

Och nackdelen att den inte lämpar sig till att läsa liggande har ingen betydelse för mig. Jag ligger aldrig och läser. Visst läser jag gärna i sängen men då sitter jag med kuddar bakom ryggen. Dessutom är jag en riktig hemmagris och den här sommaren är vi hemma mer än någonsin. Alltså har det fungerat bra. I torsdags läste jag ut den.

4 kommentarer på “Tegelstensrapport #2

  1. Oj vilken stor bok!😄 Tur iallafall att den är lättläst när den är så tung! Frågan är om man kan stärka upp ett notställ eller bredda ”hyllan” på målarstativet, så man inte blir alltför trött av att hålla den😄

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s