Hett i hyllan #66 – High Fidelity

Nu har jag kommit till en oläst bok i hyllan som känns mer sommarlätt än den förra, High Fidelity av Nick Hornby. Den enda erfarenhet jag har av honom är filmen Om en pojke som är baserad på hans nästa roman, alltså den som kom efter den här. Filmen gick på TV för en del år sedan och jag halkade in på den och tyckte den var bra. Jag har alltså aldrig läst något av Hornby men det vill jag gärna göra.

Texten framtill på boken är kanske lite svår att läsa, så här är den:

Brilliant … av very funny and concise explanation of why we men are as we are. If you are male, you should read it and then make you partner read it, so they will no longer hate you but pity you instead. Harry Enfield, Independent on Sunday.

Jag tror inte att min man måste tvinga mig att läsa den här boken. På baksidan hittar jag:

Made me laugh out loud more than any book I can remember. Tony Parsons, Daily Telegraph.

Naturligtvis är de här citaten utvalda som reklam för boken, men jag tror att den verkligen kan vara både kul att läsa och ha djup.

High Fidelity av Nick Hornby, Indigo 1996.

Hett i hyllan drivs av Bokföring enligt Monika.

10 kommentarer på “Hett i hyllan #66 – High Fidelity

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s