Hett i hyllan #70 – A Room full of Bones

På min bokvagn står sedan över ett år A Room full of Bones av Elly Griffiths. Det är den fjärde av hennes deckare i serien med arkeologen Ruth Galloway. Jag har med nöje läst de tre första och vill gärna läsa också denna. Jag tycker om miljön i Norfolk, anknytningen till arkeologi och historia och beskrivningen av relationerna mellan människorna. Och jag uppskattar att berättelserna inte är äckliga och innehåller en massa onödigt våld. Jag räknar med att jag kan ha glädje av att läsa också denna.

Från bokens baksida:

Night falls on Halloween eve. The museum in King’s Lynn is preparing for an unusual event – the opening of a coffin excavated from the site of a medieval church. But when archaeologist Dr Ruth Galloway arrives to supervise, she finds the museum’s curator lying dead beside it.

Det jag har skrivit om del 1-3 kan du läsa om här och här.

A Room full of Bones av Elly Griffiths, Querqus 2012.

Hett i hyllan drivs av Bokföring enligt Monika.

10 kommentarer på “Hett i hyllan #70 – A Room full of Bones

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s