Blir detta också ett tegelstensår?

När jag tittar efter har jag läst tre tegelstenar i år så det blir en egen tisdagstrio här idag. Böckerna är Morgonstjärnan av Karl Ove Knausgård, Jag vill sätta världen i rörelse – en biografi över Selma Lagerlöf av Anna-Karin Palm och Moby Dick av Henry Melville.

Nu läser jag Ulysses och det blir antagligen inte den fjärde utlästa tegelstenen eftersom jag inte läser den i ett svep utan varvar med annat. Jag ser två tegelstenar som jag kommer att läsa i mitt projekt Längst bak i min läslista, så ja, det kommer att bli fler än tre och och de två tegelstenarna som finns baktill i min läslista kommer med stor sannolikhet att läsas ut före Ulysses. Tegelstenar kan vara besvärliga (Ulysses är den besvärligaste som jag hittills stött på), men är boken bra och man tycker om den så kan det vara en fördel att sidorna är många. Då räcker den desto längre.

2 kommentarer på “Blir detta också ett tegelstensår?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s