Idag öppnar huvudbiblioteket

Hurra! Efter att ha varit stängt hela sommaren för golvrenovering öppnar huvudbiblioteket i Linköping idag. Och betydligt bättre öppettider än för foajén kommer det också att bli. Lördags- och Söndagsöppet bland annat. Så nu firar jag med ett foto av glatt färgade tuplaner.

2 kommentarer på “Idag öppnar huvudbiblioteket

  1. Lycka! Minns hur förtvivlad jag blev när biblioteken stängde bara fem dagar… så vilsen fast jag inte direkt saknade böcker hemma… Vi har haft digital bokcirkel, men nu ska vår finska bokcirkel träffas på riktigt på biblioteket 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s