Tisdagstrion – böcker jag ser fram emot att läsa i höst

Den här veckan vill Ugglan & Boken veta vad vi vill läsa i höst. Det är inte lite det. I år har det kommit många bra böcker. Här är tre av dem som jag är intresserad av:

Hunter i Huskvarna, en novellsamling av Sara Stridsberg, vill jag gärna läsa. Jag har den inte än, men så småningom kommer den hit. Under min bloggtid har jag läst Beckomberga och Kärlekens Antarktis och visst vill jag läsa mer av författaren till de böckerna.

Shuggie Bain av Douglas Stewart däremot, ligger och väntar här hemma. Min man köpte den, så här har jag en riktig tegelsten att sätta tänderna i. Shuggie Bain är en Bookerprisbelönad roman om en pojkes fattiga uppväxt i Glasgow. Jag hoppas verkligen att jag kommer att läsa den innan året är slut.

Ellen Mattson kommer med en ny roman, Den svarta månens år. Av henne har jag läst Snö, Vinterträdet och Tornet och fåglarna sedan jag började blogga. Mycket bra böcker, så jag ser fram emot att läsa också denna.

Jag länkar till förlaget för mer information om böckerna.

Om du tittar in hos Ugglan & Boken får du fler tips på höstläsning.

33 kommentarer på “Tisdagstrion – böcker jag ser fram emot att läsa i höst

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s