Den måste jag ha!

Det är en hel del böcker som jag tycker att jag måste ha nu för tiden och Dolda gudar är den senaste som har kommit med posten. Jag läste nyligen Ödmården av Nils Håkanson och blev ganska förtjust i den, och när jag såg att en bok om översättning som han har skrivit har kommit ut i år ville jag gärna ha den. Nils Håkanson är själv översättare, främst från ryska.

Så här är var den då och jag ville väldigt gärna läsa den. Men när? tänkte jag först. Det börjar bli stockning på bokvagnen. Ska böckerna jag har köpt stå där så länge att de blir hyllvärmare? Räcker det inte med alla hyllvärmare som redan finns här hemma?

Men ett beslut växte fram att jag skulle läsa den efter den sista låneboken från biblioteket, de som jag tog hem på långlån när biblioteket stängde för golvrenovering. Och sedan såg jag att Dolda gudar var nominerad till Augustpriset, så då var det bara att sätta igång.

2 kommentarer på “Den måste jag ha!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s