Tisdagstrion – OBS!

Idag tycker Ugglan & Boken att vi ska ha en titel som börjar med var och en av bokstäverna OBS i Tisdagstrion. Här hos mig blev det tre böcker som jag har läst i år. Uppmaningen OBS passar utmärkt för de här böckerna. De är väl värda att uppmärksammas.

OBS!
Ostron i Prag av Richard Swartz. En intressant bok som handlar om hur Richard Swartz som ung reste till Prag för att studera och skriva en avhandling i ekonomi. Det var strax efter Pragvåren och Sovjetunionens invasion.

OBS!
Bröd och mjölk av Karolina Ramqvist. Genom att lägga fokus på mat berättar Karolina Ramqvist om en flickas barndom och hennes strävan att som vuxen bli starkare och förstå vad som har format hennes liv.

OBS!
Sommarsorger av Nina De Geer handlar om en kvinna som är gift med en man som är osunt intresserad av tonårsflickor. En spännande bok om ett svårt dilemma. Hon har älskat mannen. Han är hennes barns far och hennes ekonomiska ställning är beroende av honom.

Om du vill se vilka böcker andra bokbloggare uppmärksammar idag kan du gå till Ugglan & Boken.

19 kommentarer på “Tisdagstrion – OBS!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s