Längst bak i min läslista #29-30

Längst bak i läslistan ligger alltså Doktor Bagges anagram av Ida Jessen. Tidigare har jag läst En ny tid av samma författare. I den boken finns doktor Bagges fru Lillys tankar om äktenskapet och tiden efter doktorns död. I Doktor Bagges anagram är det doktorn som berättar. Den boken ska bli spännande att läsa. Den har legat i läslistan sedan 27 augusti 2019.

Samma dag hamnade Rakkniven av Eva Ström i listan. Jag tror att det var genom tips från någon av bokbloggarna. Rakkniven handlar om fröken Julie i August Strindbergs drama, efter självmordsförsöket. Det känns ganska bra att det inte lyckades enligt Eva Ström och jag har länge velat läsa vad som hände sedan, men det kommer så mycket annat emellan hela tiden. Emellertid har jag nu boken hemma på bokvagnen så snart blir det gjort.

Doktor Bagges anagram av Ida Jessen, Historiska media 2018. Översättning: Ninni Holmqvist.

Rakkniven av Eva Ström, Bonniers 2018.

2 kommentarer på “Längst bak i min läslista #29-30

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s