Nytt i bokhyllan

Tack vare min man finns nu denna bok i vårt hem, Ian McEwans senaste roman som kom förra året. Vi har ganska många böcker av Ian McEwan och vi uppskattar hans författarskap, men det här är den absolut mest omfångsrika boken av dem alla, 486 sidor. Den mest färgglada också. Romanens titel är som ni ser Lessons, och den ska handla om en mans liv från efterkrigstiden fram till nutiden med covidpandemin. Ian McEwan brukar skriva spännande och engagerande så jag ser fram emot att läsa den.

Lessons av Ian McEwan, Jonathan Cape 2022.

Lessons kom ut i svensk översättning i januari med titel Lektioner på Brombergs.

Romaner av Ian McEwan som finns här på bloggen:
Hetta
Kärlekens raseri
Nötskal
På Chesil Beach

3 kommentarer på “Nytt i bokhyllan

    1. Man väljer ju vad man vill läsa och inte. Den står förresten inte i min läslista heller. Det behövs inte eftersom den står i bokhyllan och lyser så grällt nu när min man har läst den. Svår att glömma bort alltså. Han tyckte mycket om boken.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s