Hett i hyllan #73 – Cows of our Planet

Gary Larson (1950-) är en amerikansk skämttecknare och hans alster har publicerats i en mängd tidningar. Den här boken på drygt nittio sidor innehåller alltså skämtteckningar och min man uppskattar dem mycket. Det är alltså han som har fört in Gary Larson och hans teckningar i vårt hem och det är han som tycker att de är roligast. Själv har jag inte tittat mycket på dem och när jag har gjort det har jag inte skrattat lika mycket som han. Jag ler lite ibland. Humor är ju så personligt.

Så jag kommer nog aldrig att närstudera den här hyllvärmaren. Men huvudsaken är att många människor har glädje av de här skämtteckningarna. Vi behöver skratta och le.

Cows of our Planet – a Far Side collection av Gary Larson, Warner Books 1992.

Hett i hyllan drivs av Bokföring enligt Monika.

7 kommentarer på “Hett i hyllan #73 – Cows of our Planet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s