God Jul!

Julen står för dörren och jag hoppas att ni alla får några fina dagar.

I morgon, på julafton, tar jag bloggledigt, men på fredag, juldagen alltså, kommer ett inlägg om en bok. Det blir en spökhistoria, något som jag tycker kan passa bra under jul och nyår. Sedan tar jag bloggledigt ett par dagar igen, men onsdag den 30 återkommer jag med lite bokliga föresatser inför det nya året.

Så God Jul nu allihop! Den blir inte som vanligt men förhoppningsvis bra ändå för de flesta av oss. Vi som älskar att läsa får kanske lite extra tid att göra det. Själv läser jag Moby Dick som ni redan vet. Klassiker passar också bra under helgerna.

God Jul!

4 kommentarer på “God Jul!

  1. Denna jul passar spökhistoria perfekt, vi får se om och hur jag planerar min läsning, en del nyheter ligger på bibliotekshyllan. Men julfirande blir det; yngsta sonen kommer idag med sin lilla familj, med vårt 5:e barnbarn. På julafton blir det knytkalas hos mellansonen, vi har ju umgåtts familjevis hela tiden. Men det större julkalaset hos äldsta sonen uteblir, då vi alla har samlats…
    God Bokjul!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s