Författarna jag ville läsa mer av

För ungefär ett år sedan valde jag tre författare som jag ville läsa mer av. De var Jamaica Kincaid, Eva-Marie Liffner och Thomas Bernhard. De här sex böckerna är resultatet hittills. Inte lysande kanske. Det har blivit ganska många läsprojekt i år och KAOS-utmaningen har tagit ganska stor plats. Men jag fortsätter med de här tre författarna. Thomas Bernhard hör ju nu även till ett annat projekt, Läs färdigt trilogin/kvartetten osv. eftersom Orsaken är första delen av hans självbiografiska svit.

Av Jamaica Kincaid återstår mycket att läsa och av Eva-Marie Liffner återstår två romaner. Hur som helst tycker jag om att få mig själv till att läsa mer än en eller ett par böcker av samma författare. Det är så intressant att lära känna dem lite närmare. Så jag fortsätter ett år till med de här tre och så får vi se vilket resultat vi har om ett år.

När jag har läst så mycket som jag vill av någon av dem kommer jag att rapportera här på bloggen.

2 kommentarer på “Författarna jag ville läsa mer av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s