Tegelstensrapport #3

Efter att ha hämtat andan med några tunnare böcker kände jag mig redo för nästa tegelsten. De nakna och de döda av Norman Mailer är med i min hög av hyllvärmare som jag tänker läsa i år. Den är också en tegelsten, men inte lika omfångsrik som Jakobsböckerna. De nakna och de döda är på 656 sidor och alltså inte lika tung som Jakobsböckerna. Som ni ser kan jag hålla den med en hand, och det är till och med vänsterhanden!

Så jag har raskt bytt tid till andra världskriget och förflyttat mig till en ö i Stilla havet.

2 kommentarer på “Tegelstensrapport #3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s