Tisdagstrion – Hundar

Tänk att det slumpade sig så att jag precis har läst en bok om en hund! Nej, det beror på dagens ämne att jag just läste Lost Dog av Kate Spicer som min man hade köpt för ett tag sedan. Men det ångrar jag inte. Boken är läsvärd och titeln är en länk till min text om boken.

Sedan måste jag ha med den underbara berättelsen Hunden av Kerstin Ekman, om den lilla hunden som kommer vilse i skogen och ska försöka överleva där. Lost Dog beskriver en hundägares känslor och tillvaro men Kerstin Ekman berättar utifrån hundens perspektiv. Det är spännande och levande och rörande – kort sagt: Läs den!

Tio hundar och en katt är en antologi som står i vår bokhylla. Där har jag läst Mats Gellerfelts berättelse Den oförglömlige som jag har haft som månadens novell. Titeln är en länk till mitt inlägg.

Det var mina tre tips om böcker om och med hundar. Som vanligt är det Ugglan & Boken som står för temat och hos henne finns inte bara hennes egna tips utan också länkar till andra bokbloggares hundtrios.

25 kommentarer på “Tisdagstrion – Hundar

  1. Kerstin Ekmans Hunden har jag läst, men det var länge sedan så visst kan man väl läsa om den! Tack för övriga tips.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s