Hett i hyllan #72 – Sa du gula höns?

Nej, det här är inte en biografi över Lill Lindfors artistliv. Det är snarare ett stycke kvalificerat tjejsnack, ett långt samtal mellan journalisten Agneta Lagercrantz och artisten Lill Lindfors. Om familjen. Om att anpassa sig och bara vara. Om kroppsspråk, att älska sig själv, kärlek och drömmar, liv och död.

Så står det på baksidan av den här boken som finns i vår bokhylla, oläst av mig. Och som jag ser det finns det ingen anledning att låta bli att läsa den. Boken verkar både trevlig och ha djup. Lill Lindfors är ju också en artist som jag har vuxit upp med och som har funnits där hela mitt liv. Så någon gång kommer jag att känna behov av att läsa den här boken, det är jag säker på.

Sa du gula höns? – Samtal om livet från A till Ö, Agneta Lagercrantz och Lill Lindfors, Wahlström & Widstrand 2009.

Jag säger bara: Det är en utmärkt idé att dra fram de böcker som jag inte har läst och titta närmare på dem. Inspirationen till detta kommer från Bokföring enligt Monika.

7 kommentarer på “Hett i hyllan #72 – Sa du gula höns?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s