Vi fyller på

Ja det gör vi, vi fyller på i våra hyllor och alldeles nyligen ringde vår trevliga brevbärare på dörren och räckte fram ett bokpaket med de här pocketböckerna som vi köpt till ett billigt pris.

Insekt av Claire Castillon föll jag för direkt, antagligen på grund av att vi hade insekter som tema i Tisdagstrion härom veckan. Från Skåne av Victoria Benediktsson tyckte jag verkade intressant och Helioskatastrofen av Linda Boström Knausgård har jag länge velat läsa eftersom jag har läst både Välkommen till Amerika och Oktoberbarn med behållning.

När en Marguerite Duras-pocket dök upp när jag skrollade bland de billigare pocketböckerna slog jag till direkt. Att den kontrafaktiska boken också hittade hem till oss beror visserligen på min man men jag kan också gott tänka mig att läsa den. Det är spännande att fundera på vad som hade hänt i historien om det som hände inte hade hänt.

Så kan det gå i böckernas underbara värld. Det börjar bli ganska trångt på min bokvagn så det är bara att fortsätta läsa. Härligt!

4 kommentarer på “Vi fyller på

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s